Carpathia Trails 2019

Alerg la proba pe echipe la Carpathia Trails

In perioada 27-30 iunie ma voi afla la Cheile Gradistei pentru a participa la Carpathia Trails (prima editie). De data asta nu va fi doar o zi, ci patru zile de competitie pentru ca voi lua startul la „Team Run Carpathia” alaturi de Liviu Oprica. In total vor fi aproximativ 90km si 5000m diferenta pozitiva de nivel.

Competitia nu se afla initial in planul meu pentru anul 2019 pentru ca nici nu era „lansata” in momentul in care am decis la ce curse particip. Pe la inceputul anului am aflat de Carpathia Trails si am fost reticent cand am vazut ca sunt aproape 100km. Mi se pareau multi kilometri dar pe de alta parte imi placea conceptul de competitie care sa se desfasoare pe mai multe zile.

Intre timp imi continuam antrenamentele cu gandul la Transylvania30k care se anunta ca fiind o cursa foarte dificila din cauza conditiilor meteo. Au fost antrenamente bune, unele chiar prin padure cu putina diferenta de nivel. Ce m-a surprins a fost faptul ca m-am recuperat repede dupa fiecare antrenament si asta m-a facut sa iau in calcul participarea la Carpathia Trails.

Craiova Running Team
Craiova Running Team

Dupa ce am analizat mai bine traseul din fiecare etapa am renuntat sa mai privesc totul ca pe o cursa de 100km. Sunt patru etape dar intre ele exista timp de recuperare asa ca am decis sa incerc aceasta provocare. Aici m-am sincronizat destul de bine cu Liviu care s-a decis si el sa participe cam in acelasi moment.

De aici si pana la inscriere nu a mai fost decat un pas. Astfel pe 27 iunie ne vom afla la Cheile Gradistei pentru a lua startul la Carpathia Trails. Vom aborda cursa intr-un mod relaxat, fara obiective de timp sau pozitie in clasament. Asta nu ne opreste sa ne continuam antrenamentele pana atunci.

Imaginile sunt preluate de pe pagina de Facebook Carpathia Trails.

Despre Radu 76 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*