Vot
Am votat

Am votat la Romanian Running Awards

S-a dat startul la vot pentru Romanian Running Awards 2018, organizate de 4run.ro, premiile au ajuns la editia a 4-a. Se poate vota pana pe 23 decembrie pe site-ul 4run.ro, pe pagina dedicata votului (click pentru pagina de vot).

De premiile 4run.ro am aflat prima data in urma cu doi ani. Alergam de doar cateva luni si foarte putine nume dintre finalisti imi erau cunoscute. L-am recunoscut pe Ciprian Balanescu pentru ca in 2015 si 2016 am participat la Brasov Triathlon (la proba de stafeta) iar ambasador al evenimentului era chiar Ciprian. 

Mi-a placut faptul ca pe langa alergatori se putea vota si cel mai bun(a) triatlonist(a). De asemena puteam sa vad pe ce este specilizat fiecare sportiv(a) avand in vedere ca se voteaza de la sprinteri pana la ultramaratonisti.

Daca pentru 2016 am dubii ca am votat in foarte mare cunostinta de cauza, incepand cu 2017 lucrurile au stat diferit. Pe langa faptul ca am inceput sa particip in mod constant la concursuri, a crescut si dorinta de informare in domeniu. Astfel am ajuns sa citesc aproape toate stirile despre alergare si urmaresc din ce in ce mai multi sportivi profesionisti pe Strava.

Votul de anul acesta a fost unul rapid pentru mine, deja pe foarte multi dintre sportivi ii urmaresc pe Facebook/Instagram iar multe dintre rezultatele acestora mi-au ramas in minte. Chiar si asa am citit cu mare atentie articolele dedicate fiecarei categorii si am vazut lista cu rezultatele fiecarui sportiv.

Pentru ca nu imi doresc sa influentez votul, o sa pastrez secret pe cine am ales la fiecare categorie. Indiferent de rezultatul voturilor, vreau sa remarc faptul ca faptul ca este nevoie de rezultate din ce in ce mai bune pentru a ajunge pe lista de finalisti. Este un lucru bun faptul ca exista concurenta, apar nume noi in fiecare an si nimeni nu are garantia ca se va regasi si anul viitor in cursa pentru premii.

Astept rezultatul voturilor, cred ca am „nimerit” castigatorii la mai multe categorii dar nu o sa ma supar daca nu se intampla asta 🙂 . Cel mai important este ca mi-am exprimat opinia printr-un mod care conteaza.

Tu ai votat? Astept raspunsul intr-nu comentariu.

Imaginea din articol este preluata de pe site-ul Time.com.

Despre Radu 78 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*