Despre

Piatra Mare vedere spre Brasov
Spre Cabana Bunloc

Eu sunt Radu, un programator din Craiova, iar in timpul liber incerc sa nu ratez nici o ocazie de a alerga sau pedala.

Prima tentativa de alergare s-a consumat in primavara anului 2014 cand am reusit sa alerg 1,5km din cei 5km planuiti de acasa. Lunile urmatoare nu m-am mai incumetat sa alerg iar un an mai tarziu achizitionam prima cursiera. De data asta reuseam sa ies la ture cu bicicleta de 2-3 ori pe saptamana.

Dupa o luna cu noua bicicleta, luam startul la primul brevet de anduranta, o tura de 300km cu timp limita de 20h. A fost o zi dificila pe bicicleta, in care am reusit sa parcurg cei 300km in aproximativ 18h30min. Tot in anul 2015 am participat la primele concursuri de ciclism (printre acestea Cupa Max Ausnit la Lugoj). In toamna am alergat pentru prima data 5km in timpul de 28min26sec.

In 2016 m-am decis sa alerg mai mult, astfel ca in martie alergam pentru prima data 10km cu un timp de 1h. A urmat perioada de vara in care am pedalat mai mult si am bifat doua brevete: 200km si 400km. La brevetul de 400km am avut cea mai buna zi pe bicicleta si am parcurs distanta in 21h (mai multe detalii). Am mai participat la cateva concursuri de ciclism iar in toamna alergam de 2-3 ori pe saptamana. Cea mai lunga distanta alergata a fost de 15km.

Anul 2017 l-am inceput cu un record personal, in martie alergam pentru prima data 10km sub 50min. La inceputul lunii mai, am luat startul la proba de cros de la Eco Maraton. A fost primul concurs de trail run si am ocupat locul 73 la general. Doua saptamani mai tarziu am alergat primul semimaraton cu un timp de 1h:44min:30sec (asta se intampla la Maratonul International Brasov). In lunile urmatoare am participat la mai multe concursuri de ciclism si alergare.