DHL Carpathian Marathon powered by MPG
DHL Carpathian Marathon powered by MPG

DHL Carpathian Marathon continua sa sustina Comitetul National Paralimpic

La fel ca și la edițiile anterioare, competiția de alergare montană DHL Carpathian Marathon, este alături de lotul care va reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Este al cincelea an consecutiv în care evenimentul susține Comitetul Național Paralimpic.

Pentru a le îndeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, și-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către această cauză. Astfel, toți concurenții care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, nu numai că se vor putea bucura de o experiență fabuloasă pe culmile Carpaților, dar vor și scrie o poveste frumoasă despre omenie și bunătate, despre recunoștință și apreciere la adresa sportivilor paralimpici români.


Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic

”Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea față de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noștri să fie susținuți prin donații, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montană de top din România. Comitetul Național Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanțele sportivilor paralimpici și crede în visurile și în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători și mândri să continuăm acest parteneriat”, a spus Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic.

Sportivii paralimpici la editia 2018 a DHL Carpathian Marathon

În acest an, alături de toți participanții la eveniment, se va alătura la start o echipă de ștafetă formată din trei atleți paralimpici, oferind un exemplu de motivație și determinare. În plus, ca o continuare a proiectului inițiat în 2018 în cadrul DHL Carpathian Marathon powered by MPG, Ziua Sportului Paralimpic se va desfășura, și în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei. Așadar, pe 22 iunie, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea șansa să cunoască mai multe despre cauza socială pe care evenimentul a ales să o susțină în ultimii cinci ani. Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football și goal ball.

Ciprian Anton, vicepreședinte al Comitetului Național Paralimpic.

”Vestea continuării parteneriatului cu DHL Carpathian Marathon powered by MPG este extraordinară pentru noi. Avem speranța că și datorită lui vom reuși să performăm la cel mai înalt nivel la Tokyo. Ca în fiecare an, vom avea și noi o echipă de ștafetă la start, pe 22 iunie. Mai mult decât atât, ne bucură să anunțăm că vom organiza din nou Ziua Sportului Paralimpic,
care se va desfășura în același timp cu evenimentul de alergare. Astfel, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor putea să joace sport împreună cu noi, ne vor cunoaște îndeaproape poveștile și visurile”, a precizat Ciprian Anton, vicepreședinte al Comitetului Național Paralimpic.

Mai sunt două luni până la startul competiției iar înscrierile la probele de maraton (42km cu o diferență de nivel de 2000m), semimaraton (21km cu o diferență de nivel de 1000m) și stafeta se pot face pe https://www.maratondhl.ro/. Tot pe site-ul competiției sunt disponibile traseele pentru fiecare probă, programul și alte informații pentru alergători.

Despre Radu 78 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*