Start DHL Carpathian Marathon powered by MPG
Start DHL Carpathian Marathon powered by MPG - ediția 2018

Ediția cu numărul 10 a DHL Carpathian Maraton powered by MPG este „sold out”

Sâmbătă, 22 iunie, peste 1500 de alergători sunt așteptați la Cheile Grădiștei pentru a lua startul la una din probele DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Organizarea evenimentului inseamnă peste 7000 de ore de muncă ale unei echipe formată din peste 140 de persoane.

Alergator pe traseu la DHL Carpathian Marathon powered by MPG
Traseu DHL Carpathian Marathon powered by MPG

Traseele de o frumusețe răvășitoare, abordate în premieră de o competiție de alergare în România, implică sute de ore de muncă de pregătire. Peste 50 de autovehicule, camioane, ATV-uri și alte mașini de intervenție fac parte din logistica de implementare a evenimentului.

Toate detaliile sunt puse la punct, astfel ca sâmbătă la ora 10:30 se va da startul la proba de Maraton. Urmează imediat starturile de la Semimaraton și Ștafeta la 10:31 respectiv 10:32. Pentru că nici o cursă nu incepe fără încălzire, la 10:20, participanții sunt așteptați la sesiunea de încalzire. Copiii vor avea șansa să participe de la 16:30 la Crosul Copiilor, iar toți cei prezenți vor avea ocazia să participe la activități sportive alături de sportivii paralimpici, cu prilejul Zilei Sportului Paralimpic. În cadrul acestei acțiuni, cei care se vor înscrie la toate cele cinci activități sportive, tenis de masă, tir cu arcul, tenis de câmp, blind football și goalball, vor participa la o tombolă cu premii. Mai multe detalii despre programul evenimentului găsești aici: https://www.maratondhl.ro/prezentarea-evenimenului.

Sosire concurenti la Start DHL Carpathian Marathon powered by MPG
Sosire în proba de ștafetă la ediția 2018

Pregătirea și informarea sunt esențiale înaintea unui concurs. Pentru asta, organizatorii, au pregătit un „Race Guide” al competiției:
Alergătorii trebuie să acorde atenție stării lor fizice, detaliilor tehnice, cu privire la zona de Start / Finish, de pe traseu, dar și echipamentului de alergare necesar în cursă. Toți concurenții vor avea acces la punctele de alimentare și de nutriție amenajate atât în Race Village, cât și pe trasee. Ei sunt încurajați să descarce și să citească Race Guide-ul competiției, care prezintă toate informațiile despre eveniment și curse, servicii sau logistică, inclusiv detalii tehnice exclusive.
Race Guide-ul este disponibil pe site-ul competiției la adresa: https://www.maratondhl.ro/antrenament-nutritie-alergare.

Pe 22 iunie, alături de participanți se vor afla și o parte dintre susținătorii evenimentului. Constantina Diță, Dragoș Bucurenci, dr. Șerban Damian și Carmen Albișteanu vor alerga la Semimaraton, în timp ce Mihai Morar și Otniela Sandu vor face echipă cu Daniel Kearvell, în proba de Ștafetă. Gabriela Szabo și Chef Simona Pope vor fi prezente la zona de Start / Finish
pentru a-i susține și încuraja pe concurenți pentru eforturile depuse.

Zona de start Start DHL Carpathian Marathon powered by MPG la Cheile Gradistei
Race Village – Cheile Grădiștei

Ediția 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul sportului de masă: „De peste 21 de ani, MPG conectează branduri importante cu comunitățile de sportivi amatori prin sponsorizări, consultanță și un PR specializat, prin servicii de logistică și management sportive. DHL Carpathian Marathon este un proiect unic care pune în lumină valorile sportului și forța acestuia de a aduce oamenii împreună și de a ajuta. Ne bucurăm că facem parte din echipa de implementare” – Tudor Mocuța, Event Director MPG.

Imagini de ultim moment de pe traseu, informații despre curse și evenimentele care se vor desfășura în Race Village-ul de la Cheile Grădiștei găsești și pe pagina Facebook Maraton DHL.

Despre Radu 75 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*