Dupa vaccin

Jurnal de vaccinare: Ziua primei doze

Azi m-am vaccinat impotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna. Au trecut 3 ore de la administrarea dozei si nu am avut nici o reactie adversa. Dupa vaccinare chiar am parcurs pe jos cei 3-4km pana acasa.

Intreg procesul a durat cam 30-35 de minute din momentul in care am ajuns la centrul de vaccinare. Erau 2-3 persoane care au fost „intepate” inaintea mea dar nu am avut mult de asteptat. Cand mi-a venit randul nu am fost prea atent la modul in care a fost pregatita seringa. In schimb am preferat ca doza sa fie administrata in bratul stang.

Intepatura nu a trecut pe nesimtite dar era o senzatie neglijabila. Nu a fost nici macar la nivelul unei dureri usoare si pot sa spun ca doare mult mai rau la o intepatura de albina sau viespe. Timp de un minut am tinut un tampon la locul intepaturii iar dupa am trecut in zona de supraveghere post vaccin. Aici am primit certificatul de vaccinare, pe care apare data vaccinarii dar si data de expirare. Mi-a fost neclar asta si initial am rezut ca este data cand expira certificatul. Am aflat de la doamna doctor ca acea data se refera la termenul de valabilitate al flaconului de vaccin. In timpul petrecut in centru nu a avut cineva reactii adverse.

Intentionez sa continui antrenamentele saptamana aceasta. Faptul ca este o saptamana cu volum redus s-a potrivit foarte bine cu cele doua zile (12 si 13 aprilie) intre care am avut de ales pentru vaccin.

Despre Radu 78 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*