Epilepsy Challenge 2019
Epilepsy Challenge 2019

M-am clasat pe locul 2 la crosul Epilepsy Challenge

Pe 2 iunie a avut loc crosul Epilepsy Challenge in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Crosul s-a aflat la a doua editie in Craiova iar pentru mine a fost a doua participare si al doilea podium dupa locul 3 de anul trecut.

Epilepsy Challenge este un cros caritabil care se desfasoara in mai multe orase in tara. Printre obiectivele evenimentului se numara dezvoltarea retelei de Telemedicina in Epilepsie.

De cros am aflat cu mai putin de o luna inainte de start si m-am inscris imediat fara stiu daca voi putea sa fiu prezent la start. Mi-am continuat perioada de recuperare de dupa Transylvania30k astfel ca nu am facut nici un antrenament specific pentru distanta de 5km.

A sosit ziua evenimentului si pentru ca eram in Craiova am spus prezent la start. Bineinteles ca am facut traditionala incalzire inainte de start, formata din cativa kilometri de alergare usoara si exercitii dinamice. Nu stiam la ce sa ma astept de la cursa astfel ca am decis sa nu plec foarte tare la start. Eram printre primii dupa start si am ramas mereu in fata. Dupa 2km mi-am dat seama ca nu pot sa alerg sub 20 de minute. In continuare nu am mai fortat astfel ca am ajuns la sosire intr-un timp similar cu cel de anul trecut.

Pentru ca am ajuns printre primii am profitat de faptul ca nu era aglomeratie la cortul celor de la Kineto-Plus si am ajuns in scurt timp pe masa de masaj.

Chiar daca nu a fost o cursa competitiva, organizatorii au avut pregatite cupe pentru primii clasati asa ca am ramas pentru festivitatea de premiere. De data asta am primit trofeul pentru locul 2 insa efortul depus a fost mai mic decat in urma cu un an cand m-am clasat pe locul 3.

Sper ca evenimentul sa isi atinga toate obiectivele propuse si de ce nu sa avem parte de noi editii in anii urmatori in cat mai multe orase din tara.

Despre Radu 75 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*