Start DHL Carpathian Marathon 2019
Start DHL Carpathian Marathon 2019

Start la inscrieri pentru DHL Carpathian Marathon powered by MPG

Ediția cu numărul 11 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG va avea loc pe data de 20 iunie 2020. Gazda evenimentului va fi Race Village-ul de la Cheile Grădiștei Fundata. Înscrierile sunt deschise pe www.maratondhl.ro iar până pe 9 martie taxa de înscriere este de 99 de lei.

Invitația de participare e adresată tuturor pasionaților de alergare, profesioniști sau amatori, și vine la pachet cu provocarea acestei ediții: „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

Și în 2020, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru al șaselea an consecutiv. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale, iar anul acesta
motivația e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

Anul acesta, la a 11-a ediție, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiție, reușește să inspire participanții să adopte sau să mențină un stil de viață activ, dar și să contribuie la performanța sportivilor din Comitetul Național Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere. Pasiunea pentru alergare și fapte bune a comunității noastre creează campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!

Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express

Evenimentul va avea probe individuale de maraton și semimaraton. De asemenea nu va lipsi nici proba de ștafetă, unde echipele pot fi formate din 3 sau 6 alergători. Având în vedere că traseele pornesc din zona arenei de biathlon de la Cheile Grădiștei și vor strabate potecile montane din zona se va aduna o diferență de nivel abordabilă pentru incepători.

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă și în 2020 să susțină mișcarea și sportul în rândul copiilor și adolescenților, de aceea le oferă acestora oportunitatea să se înscrie gratuit în competiție! Astfel, participanții sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Ștafetă sau
Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 19 ani pentru Maraton. Crosul Copiilor e dedicat participanților cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Ediția 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.

Toate detaliile despre eveniment le gasești pe www.maratondhl.ro iar pentru ultimele noutăți nu uita să urmărești pagina de Facebook Maraton DHL.

Despre Radu 78 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*