Vedere Muntii Bucegi
Bucegi

Transylvania de la 30k la 20k

Am schimbat cursa la care particip in cadrul Transylvania100k astfel ca pe 18 mai voi lua startul in proba de 20k. Procesul de transfer de la o cursa la alta a mers foarte rapid. A fost suficient sa trimit un mail catre organizatori iar in cateva ore am primit raspuns ca modificarea a fost facuta.

Eram inscris la proba de 30k inca de anul trecut. In acel moment aveam in minte si un anumit plan de antrenament pe care sa il urmez. Nu era ceva foarte fix dar presupunea sa adun mai multi kilometri pe munte. Au intervenit anumite situatii si in ultimele luni m-am antrenat doar pe plat.

Schimbarea cursei a venit natural pentru ca nu am reusit sa ma antrenez pentru cursa de 30k asa cum mi-am propus. Initial m-am gandit sa renunt de tot la participarea la Transylvania dar am zis sa arunc totusi o privire peste traseul de la 20k.

Traseul este interesant, cu peste 1000m diferenta pozitiva de nivel si ajunge la altitudini de pana la 1700m. Va fi prima cursa la care particip cu startul si sosirea la distanta de cativa kilometri unul de altul. Organziatorii pun la dispozitie autobuze pentru transportul la start (Moieciu de Sus) iar sosirea va fi la Castelul Bran.

Mai sunt doua saptamani pana la start si voi continua antrenamentele pentru a ma prezenta cat mai bine in cursa. Sper ca vremea va fi favorabila in ziua cursei iar concurentii se vor putea bucura de peisajele de pe trasee.

Cum stai cu antrenamentele pe anul acesta? Mi-ar placea sa aflu cum te antrenezi intr-un comentariu.

Imaginea este preluata de pe pagina de facebook a Transylvania100k (link imagine).

Despre Radu 76 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*