Corcova Trail Race 2018

Voi alerga la Corcova Trail Race

Pe 4 august voi alerga pentru a doua oara la Corcova Trail Race, cursa unde anul trecut m-am clasat pe locul 16 la general si 5 la categoria de varsta. Inca este cea mai buna clasare la general obtinuta intr-un concurs de trail run, insa sper sa imi imbunatatesc aceasta clasare la editia din acest an. Voi lua startul la traseul Jirov de 15km si 400m diferenta de nivel.

Traseul printre podgorii, locatia destul de aproape de Craiova si dorinta de a imi imbunatati timpul si locul in clasament fata de anul trecut m-au determinat sa ma inscriu pentru editia din acest an. M-am inscris la cursa printre primii, in perioada cu taxa cea mai mica (100 de lei) si am primit numarul de concurs 16.

Anul trecut am ajuns la Corcova chiar in ziua cursei si am plecat imediat dupa sosire, astfel am ratat degustarea de vin. Sper ca voi avea mai mult timp anul acesta si ma gandesc chiar sa fac deplasarea de vineri seara. Exista zona de camping pentru concurenti in curtea Cramei Corcova Roy & Damboviceanu iar sambata seara concurentii vor avea parte de un concert al trupei New Deal. Practic exista si varianta de a petrece 1-2 nopti la cort in curtea cramei alaturi de ceilalti concurenti.

Nu am facut antrenamente special pentru aceasta cursa insa voi incerca sa profit de forma buna de la Cozia Mountain Run si sa obtin o clasare cat mai buna. Ma astept sa fie o atmosfera relaxanta, de petrecere in zona de start cu costumatii cat mai ingenioase din partea concurentilor.

Aceasta cursa mai are ceva special prin medalia de primita la sosire, care este un pahar de vin cu inscriptii speciale. Acesta inlocuieste medalia traditionala si este tocmai bun pentru a servi vinul din sticla primita in kit-ul de participare. Anul trecut in kit-ul de participare a fost o sticla de 1,5l de vin rose. Ramane sa vedem ce surprize ne pregatesc organizatorii in privinta kit-ului de participare pentru aceasta editie.

Dupa cum ziceam anul trecut am participat la traseul Jirov, pe care l-am incheiat in timpul de 1h:20min:57sec. Anul acesta voi incerca sa fiu mai rapid pe portiunile de asfalt si ma pozitionez cat ma bine la intrarea pe urcarea din padure. Cand se termina aceasta urcare, urmeaza mai multi kilometrii printre podgorii iar pe aceasta zona voi incerca sa imi mentin locul in clasament. La final voi incerca sa accelez daca mai am resurse.

Pana la cursa voi continua antrenamentele si sper sa fiu la 100% la startul cursei.

 

Imaginea este preluata de aici.

Despre Radu 78 de articole
Participant la numeroase evenimente de alergare si ciclism, in 2016 a pedalat 400km in 21h. Proba de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon a insemnat un nou record personal (1h:32m:23s timp oficial) si locul 81 la general pentru Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*